Főoldal
Videótábla Reklámok divider Fórum divider Elérhetőségeink
Navigáció
Legújabb médiák
· Reklám - Kategória...
Az oldal használatához mi a Mozilla Firefox  vagy a Microsoft Edge  böngészőket ajánljuk, a   Google Chrome -ban nem jól működnek a lejátszó modulok.
 GyIK: A honlaphoz kapcsolódó kérdések
GyIK (Gyakran Ismételt Kérdések) >A honlaphoz kapcsolódó kérdések
Miért nem írja ki az alsó rádiónál a szám címét?Miért nem működik az automatikus videólejátszás?Miért nem tudom megnézni a tartalmakat?
Miért nem írja ki az alsó rádiónál a szám címét?
Google Chrome-nál nem működik a dal cím kiírása, Kérem várjon... - ezt írja folyamatosan - akkor a jobb felső sarokban lévő ikonra kattints és ott is válaszd a nem biztonságos scriptek betöltése  szöveget. Mozilla Firefox esetén a jobb felső sarokban megtalálható  ikonra kattints és otta Kapcsolat menüpont alatt válaszd a Védelem kikapcsolása pontot.És még egy dolog: a ikonra kattintva engedéyezze az Automatikus lejátszásnála Hang és videó engedéyezése menüpontot.NEM KELL MEGIJEDNI, egyik esetben sincs semmi veszély.Ha nem kapcsolják ki a védelmet, nem működik a számok címének kiírása és az automatikus videólejátszás.
Fel
Miért nem működik az automatikus videólejátszás?
Ugyanaz, mint az előző kérdésnél.
Fel
Miért nem tudom megnézni a tartalmakat?
Miért nem tudom megnézni a tartalmakat?
Mint már a főoldalon is írtuk, csak a regisztrált tgjaink férhetnek hozzá a tartalmainkhoz (hírek, rádió és tv műsorok). A regisztráció teljesen ingyenes, semmilyen következménnyel nem jár.
Egyszerüen csak a statisztikai adatokhoz van rá szükségünk.
Fel
Bejelentkezés
Felhasználó Neved

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Felhasználók
· Online vendég: 1

· Online tag: 0

· Regisztrált: 2
· Legújabb tag: demo